ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ Online Check-in

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

Το Mirthea Suites, ένα αναπαλαιωμένο συγκρότημα κατοικιών, είναι χτισμένο στο υψηλότερο σημείο του χωριού της Μύρθιου. Η Μύρθιος, είναι ένα παραδοσιακό χωριό της Νότιας Κρήτης, 3,5 περίπου χιλιόμετρα από τον παραθαλάσσιο οικισμό του Πλακιά και σε υψόμετρο 200 μέτρων.

“Χάλαρα” ήταν η ονομασία που ο ντόπιος πληθυσμός του 20ου αιώνα είχε αποδώσει στην περιοχή που είναι χτισμένο το Mirthea Suites.

Η τοποθεσία του Mirthea Suites χαρακτηρίζεται για την πανοραμική θέα σε όλη τη Μύρθιο, το γειτονικό χωριό των Σελλίων, του Πλακιά, του κάμπου, του πλακιανού κόλπου και της παραλίας Δαμνόνι, μία καθηλωτική θέα που δεν θα  χορταίνετε να αντικρίζετε κάθε μέρα, από την Ανατολή ως τη Δύση. Με πυξίδα τη ματιά σας, στα δυτικά αφουγκράζεστε τον παραδοσιακό οικισμό της Μύρθιου, νότια ατενίζετε το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και τα καθηλωτικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος και στα βορειοανατολικά συνδέεστε με τη μαγεία της φύσης.

Το ήσυχο περιβάλλον του χωριού και οι χαλαρωτικοί ήχοι της φύσης προσφέρουν μια αίσθηση χαλάρωσης, αναζωογόνησης και ευεξίας στις διακοπές σας, ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Exterior 2674 
Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Thalori Suite 2246

#MIRTHEASUITES ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Location 0737 
Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Giasemi Suite 0207
ΕΣΠΑ