ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ Online Check-in

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Experiences Excursions 53

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΓΚΡΕΜΝΟ

Οι λάτρεις της αναρρίχησης θα λατρέψουν τον επιβλητικό βράχο του Παλίγκρεμνου στην άκρη της παραλίας του Πλακιά. Σκαρφαλώστε στο άνω των 80 μέτρων βράχο και θαυμάστε όλη τη μαγευτική πανοραμική θέα στον κόλπο του Πλακιά.  


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Experiences 10

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΦΑΡΑΓΓΙ ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΗ

Η πεζοπορία στο φαράγγι Κουρταλιώτη, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαράγγια της Κρήτης, είναι το κάτι άλλο. Ακολουθήστε μια ονειρική διαδρομή, μες την πλούσια βλάστηση, τις πλαγιές και τις σπηλιές του φαραγγιού και θα συναντήσετε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και τους εκθαμβωτικούς καταρράκτες. 


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Experiences Excursions 2828

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ

Εξερευνήστε τη βασίλισσα των φαραγγιών της Κρήτης, τη Σαμαριά. Η μαγευτική ομορφιά της φύσης εκτείνεται σε μήκος 16 χιλιομέτρων, έχει άγρια χλωρίδα και βραχώδη μονοπάτια με βοτανικές μυρωδιές. Το εθνικό πάρκο της Σαμαριάς είναι από τις εμπειρίες που θα χαραχτούν στη μνήμη σας.


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Experiences Excursions 3272

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Στις παραλίες, στους κάμπους, στους ελαιώνες, στα καταπράσινα βουνά, όπου κι αν επιθυμείτε, οργανώστε εκδρομές ιππασίας με τους αγαπημένους σας. Ιππεύστε με άλογα, πόνυ ή και με γαϊδουράκια στους χαλαρούς ρυθμούς της κρητικής υπαίθρου.


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Experiences Excursions 31

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ Watersports ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΑΜΝΟΝΙ

Τα διάφανα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας Δαμνόνι είναι ονειρικός προορισμούς για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ και την αδρεναλίνη. Windsurf, sup, wing/foil, jet ski, water ski, wakeboard, monoski, cat sailing, banana boat, σπορ για κάθε ηλικία και προτίμηση. Διασκέδαση στα άκρα!


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Experiences Excursions 41

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΩΔΗ ΒΥΘΟ ΚΑΛΥΨΩ

Καταδυθείτε στην απαράμιλλη θαλάσσια ζωή που ευδοκιμεί στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας Καλυψώ. Στο κάποτε πειρατικό καταφύγιο Καλυψώ, με τα θαυμάσια βράχια και τα παραδεισένια φυσικά τοπία έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την πιο συναρπαστική εμπειρία κατάδυσης στη νότια Κρήτη.


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Experiences Excursions 37

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΘΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ

Μία πεζοπορία που τα έχει όλα. Μαγική θέα, παραμυθένια φύση, εντυπωσιακό φαράγγι, νερόμυλο μιας περασμένης εποχής. Διασχίζοντας το μονοπάτι που σας οδηγεί από το φαράγγι του Κοτσιφού στο χωριό του Πλακιά, αλλά και το αντίστροφο, θα βρεθείτε κατά μεσοίς του μεγαλείου της κρητικής υπαίθρου, τρεχούμενα ρυάκια, εκτάσεις ελαιόδεντρων και ποικιλία από μοναδικά πλάσματα της φύσης θα συντροφεύουν τον περίπατό σας.


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Experiences Excursions Mili Gorge

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ – ΜΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η πιο εντυπωσιακή καταπράσινη όαση, με τις πλούσιες πηγές και τα τρεχούμενα νερά, τους παλαιούς νερόμυλους και τα σπηλαιώδη εκκλησάκια, τα θεόρατα πλατάνια και το έρημο πλέον χωριό των Μύλων, είναι ένα μοναδικό δώρο ψυχικής και αλλά και πνευματικής φύσης για εσάς και τους αγαπημένους σας! Τα τοπία που αντικρίζετε καθώς περιηγείστε στο φαράγγι των Μύλων κόβουν την ανάσα, ενώ η πανοραμική θέα στο Κρητικό πέλαγος που εκτυλίσσεται μπροστά σάς καθηλώνει μπρος του μεγαλείου της Φύσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Exterior 2674 
Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Thalori Suite 2246

#MIRTHEASUITES ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Location 0737 
Mirthea Suites Mirthios Plakias South Crete Giasemi Suite 0207
ΕΣΠΑ